Renovatie van kozijnen

Zijn je ramen, deuren of schuifpui oud, versleten of zelfs rot? Isoleren ze niet goed meer?

Passen ze niet meer bij je huis of vragen ze teveel onderhoud? Met PUUR Kozijn maak je je huis zoals je het voor ogen hebt: gezellig, warm, licht en mooi.

Kom eens langs in onze nieuwe showroom te Deurne en laat je inspireren en adviseren over de mogelijkheden. We hebben veel verschillende kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien staan. Ook de nieuwste kleurcombinaties hebben we staan zoals zwart, zwart-bruin en donker antraciet.

Renovatie kunststof kozijnen

Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er zijn zelfs nieuwe aluminium-looks voorhanden met zowel zwart en antraciet aan zowel de buiten- als ook de binnenzijde.

Renovatie aluminium kozijnen

(Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand. Zijn jouw aluminium kozijnen aan renovatie toe? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de opties te bespreken!

Voordelen van kozijn renovatie

Het grootste voordeel van kunststof en aluminium kozijnen is de hoge isolatiewaarde. Ze voldoen aan de strenge isolatienormen zodat jij er verschillende voordelen van ervaart.

Doordat ze uit minstens 4 kamers en drie dichtingen bestaan zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast houden ze, afhankelijk van welk glas je kiest, tot 28 decibel tegen. Zo kun je ongestoord een film kijken, ook al rijdt er een vrachtwagen langs.

Daarnaast leveren wij standaard KOMO gekeurd HR++ glas met een u waarde van 1.0.

Je bespaart dus op je energiekosten, het is goed voor het milieu en je hebt veel minder last van lawaai. Heerlijk thuis genieten dus, waar je je veilig, beschermd en warm voelt. Je kozijnen en deuren vervangen is een rendabele investering die meer oplevert dan je geld op de bank zetten.

Advies nodig?

PUUR Kozijn beschikt over een vakkundig team, dat dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd is in de renovatie van kozijnen. Ongeacht het type kozijn, onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om jouw kozijnen te renoveren.

Zijn je kozijnen toe aan renovatie of wil je graag advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.