Kozijnen Asten

PUUR Kozijn levert maatwerk kozijnen in Asten en omgeving. Wij mogen ons sinds 2016 Profel Expert noemen en kunnen op maat gemaakte kozijnen leveren voor je ramen of deuren. Met behulp van de allernieuwste technologische ontwikkelingen produceren we alleen kwaliteitsproducten. We gebruiken de beste materialen om je te kunnen voorzien van het beste wooncomfort. Als selectdealer van Profel hebben we bovendien het voorrecht om de bijzondere combinatie van kunststof en aluminium kozijnen aan te bieden. Zowel financieel als kwalitatief een topproduct!

Onze producten

PUUR Kozijn staat voor duurzame totaaloplossingen voor je woning. Ieder kozijn is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken. Bovendien zorgen onze kozijnen voor warmte- en geluidsisolatie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan een drukkere weg woont. Je kunt bij ons terecht voor aluminium en kunststof kozijnen, maar wij leveren ook screens, transparante glashoeken en lichtstraten.

Zelfs voor het smalste kozijn op aarde, Vitrosca, kun je bij PUUR Kozijn terecht. Hierbij wordt de raamconstructie volledig weggewerkt, waardoor er ruim zicht ontstaat. Bij Vitrosca houdt het glas het kozijn vast. Je haalt hiermee letterlijk buiten naar binnen!

Op zoek naar kozijnen in regio Asten?

De knoop doorgehakt om nieuwe kozijnen te nemen, maar vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Deurne, dichtbij Asten, want we kunnen ons voorstellen dat het fijn is de producten in het echt te ervaren. PUUR Kozijn staat voor je klaar met een verse kop koffie!

Meer weten over onze kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak in.

Vrijblijvend advies

"*" indicates required fields

Uw naam*

Gratis Adviesgesprek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam