BLOG

Zwarte-kozijnen-woontrend-2023

Wat zijn de woontrends voor kozijnen in 2023?

Aan het eind van het jaar worden de woontrends onder de loep genomen voor het komende jaar. Het gaat dan voornamelijk om interieurstijlen en kleuren. Maar hoe zit het nu precies met raamkozijnen en schuifpuien? Dat vertelt PUUR kozijn in deze blog. Lees dus snel verder!

Lees Meer »
Gordijnen-kunnen-ook-helpen-tegen-tocht-door-de-ramen-PUUR-Kozijn

Tocht door de ramen: wat kun je er tegen doen?

De wind wordt weer wat guurder. Tocht door de ramen in de zomer is niet altijd erg, dat kan soms zelfs verkoelend werken. In de herfst en winter is dit echter een ander verhaal. Er ontsnapt warmte uit de woning en de woning warmt niet goed op. Dit resulteert weer in hogere stookkosten en die willen we juist vermijden. Zeker dit jaar. Lees wat je tegen een tochtprobleem kunt doen.

Lees Meer »
Subsidie-is-mogelijk-voor-raamkozijnen

Vallen kozijnen ook onder isolatie subsidie?

Misschien speelt de volgende vraag door je hoofd: vallen kozijnen ook onder isolatie subsidie? Of is er überhaupt isolatie subsidie? Het antwoord is ja en ja. Vooral nu is het handig om na te denken over verduurzaming van je woning. In deze blog gaan we dieper op het onderwerp in.

Lees Meer »

Wat te doen bij condensvorming op je ruiten?

Condensvorming op ruiten is een fenomeen dat vaak voorkomt en wat erg vervelend kan zijn. In deze situatie geldt: voorkomen is beter dan genezen. Maar hoe ontstaat condensvorming en wat kun je daar tegen doen? Je leest het in deze blog.

Lees Meer »

Gratis Adviesgesprek

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam