De nieuwe Profel schuifpui Fugoslide

Is het uw wens om vanuit de eetkamer een mooi zicht op uw tuin te hebben en het mooie natuurlijke uitzicht uw eetkamer vertrek binnen te halen? Dit kan met de nieuwe Profel schuifpui Fugoslide van PUUR Kozijn. Wat deze glazen schuifpui zo bijzonder maakt is vooral de uitvoering ervan. De glazen schuifdeuren oftewel vleugels van deze schuifpui zijn vervaardigd in strakke en elegante lijnen die in één liggen met de omlijsting.

Glazen elegantie in stabiele constructie

De Profel schuifpui is niet alleen elegant, maar heeft ook een zeer stabiele constructie. Vanwege deze stabiliteit kan de Fugoslide naar wens geproduceerd worden. Woningen hebben nu eenmaal niet allemaal dezelfde afmetingen. De Profel schuifpui kan geleverd worden tot een hoogte van 3 meter en een breedte van 12,8 meter. We hebben dan meestal ook altijd de afmeting schuifpui die u zoekt!

Monorail of Duorail

Deze elegante schuifpui kan op verschillende manieren geopend worden. Als u kiest voor monorail dan heeft u een vaststaande vleugel oftewel glazen wand en een schuivende vleugel, dan kunt u van één kant naar binnen en naar buiten. Bij een duorail heeft u 2 schuivende vleugels. Er zijn vele mogelijkheden als u kiest voor de Profel glazen schuifpui Fugoslide. De schuifpui kan namelijk ook nog 2-delig, 3-delig en 4-delig zijn. Een 2-delige schuifpui kan één of twee bewegende vleugels hebben en dit is weer afhankelijk van de keuze monorail of duorail.

Duorail

duorail

 

Monorail

 

De isolatiewaarde van Fugoslide

De isolatiewaarde is afhankelijk of u kiest voor de monorail of duorail schuifpui variant. De isolatiewaarde voor glas wordt uitgedrukt in U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie van het glas. De duorail schuifpui variant heeft een U-waarde van 1,00W/m²K. We zullen de eenheid verder voor u toelichten. W/m²K is Watt per m² Kelvin. Dit geeft aan hoeveel warmte er per vierkante meter en per graad temperatuurverschil tussen beide kanten wordt doorgelaten. Wat we al eerder aangaven, hoe lager de U-waarde van het glas, des te beter de isolatie. Normaal gesproken heeft enkel glas een U-waarde van 5,8W/m²K en dubbelglas heeft een U-waarde van 2,8W/m²K. Kort gezegd heeft de Profel duorail schuifpui een zeer gunstige U-waarde en die van de monorail variant is zelfs nog gunstiger, namelijk 0,84W/m²K.

Profel schuifpuien en duurzaamheid

We kunnen met zekerheid zeggen dat Profel schuifpuien duurzaam zijn, maar hoe kan het ook anders met de 75 jaar ervaring die Profel heeft in het produceren van kozijnen en schuifpuien. Hierbij is Profel nooit vergeten om mee te gaan met de tijd en te blijven innoveren om de beste producten te leveren. Fugoslide is een goed isolerende schuifpui. U kunt kiezen uit een aluminium schuifpui en een kunststof schuifpui. De lange levensduur van deze schuifpuien zorgt er mede voor dat ze duurzaam zijn. Profel gebruikt enkel hoogwaardig primair aluminium met bijna tot geen kans op corrosievorming oftewel roest.

Behalve stijlvol ook veilig

Deze mooie glazen stijlvolle blikvangers zijn naast duurzaam ook nog eens veilig. Fugoslide wordt standaard uitgerust met een 4-puntssluiting. Dit houdt in dat de schuifpui op slot gaat op 4 verschillende punten die onzichtbaar zijn verwerkt in de vleugel. De Profel schuifpui valt niet alleen aan de zijkant in het slot, zoals bij de verouderde schuifpuien meestal wel het geval is.

Profel stijl komt ook in kleur

Tot slot hebben we nog de kleur te bespreken van onze mooie en elegante schuifpuien.
We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige klasse 1 en 2 poeders voor onze Profel kleuren. Dit zijn (lak)poeders die bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. Ze verkleuren niet zomaar en worden niet opeens dof, omdat ze UV- en weersbestendig zijn. Voordat de profielen van deze schuifpuien strak in de (poeder)lak worden gezet, krijgen ze van ons nog een extra pré-anodisatie behandeling. Dit is een extra bescherming die corrosie van aluminium tegengaat en ervoor zorgt dat de laklaag geheel egaal aangebracht kan worden. Dit gebeurt over de gehele oppervlakte van het profiel van de schuifpui.

We garanderen u een schuifpui waar u een leven lang plezier van heeft en waardoor u tevens een goed uitzicht heeft. Profel schuifpuien zorgen voor een stijlvolle en elegante afwerking en uitstraling van uw woning.

Wilt u meer informatie of wilt u alvast weten of wij de Profel schuifpui kunnen inmeten, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

    Vraag een vrijblijvende offerte aan!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Keurmerken